89 € (sis. alv. 24,00%)

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

VIREYSVALMENNUS I - tekniikat & luennot samassa paketissa

Huom. Voit maksaa kurssin hinnan 89 euroa myös Smarum/ePassi/Eazybreak/Edenred liikuntaedulla. Etsi palveluntarjoajan sivuilta minut Hyvinvointivalmennus Avalonia ja lähetä maksukuitti sähköpostiin [email protected] niin pääset kurssialueelle. 

Liity mukaan jo tänään ja saat heti seuraavina päivinä paljon kiinnostavaa ja innostavaa tietoa stressinhallinnasta, vireyden rytmittämisestä, unesta, hermoston toiminnasta, liikunnasta ja ravinnosta sekä mielen taidoista. Kurssi sopii mainiosta erityisherkille, sotealan ammattilaisille, itsensä kehittäjille, työryhmälle työhyvinvoinnin tueksi ja kelle tahansa, joka haluaa kehittää palautumistaan, mieltään ja hermoston säätelyä. 

Helppoja ja nopeita liikuntahetkiä, joiden avulla virkistät ja rauhoitat kehoa.

2 kk mittainen valmennus on mahtava paketti tietoa ja keinoja. Saat kurssin edetessä:

10 tehokasta mielen ja kehon säätelytekniikkaa.

4 kattavaa luentokokonaisuutta.

Prosessin tueksi pohdintatehtäviä ja infopaketteja.

Ohjeet treeniseurantaan.

Kaikkein tärkeintä kurssilla on, että opit, miten toimiviksi havaitut tekniikat kannattaa toteuttaa käytännössä, että saat aikaan pysyvää muutosta. 

Huom. Saat ilmoittauduttuasi sähköpostia. Jos et löydä viestiä Kajabilta, tarkista kaikki viestit ja suodattimet. 

Kurssi kestää kaksi kuukautta ja ostettuasi sen, pääset heti aloittamaan. Ensimmäisen kuukauden jokaisella viikolla avautuu uusi osio, jossa on luento-osuus (kesto 30-50 minuuttia), harjoituksia (kesto 5-20 minuuttia) sekä tehtäviä, jotka voit tehdä viikon aikana rauhassa omaan tahtiisi.

Toinen kuukausi on omatoimisen harjoittelun jakso. Pääset soveltamaan oppimaasi ja hiomaan rauhassa toteutusta, jotta opit kunnolla kurssin parhaat keinot. Lopuksi saat kurssisertifikaatin.

Upeaa matkaa!

Miltä tuntuisi olla rennoin mahdollinen versio itsestäsi?